Amerikietis pagerino Shane'o Larkino rekordą, kurį šis buvo pasiekęs 2019 metų lapkritį, kuomet į Miuncheno „Bayern“ krepšį sumetė 49 taškus.

Po rungtynių „Fenerbahče“ puolėjas kalbėjo, jog jautė sužaisiantis gerą mačą.

„Prieš rungtynes kalbėjausi su savo bičiuliais ir jiems pasakiau, jog turėsiu geras rungtynes. Aišku, nesitikėjaus tiek pelnyti taškų, bet žinojau, kad atliksiu daug metimų“, – kalbėjo lygos metraščiuose atsidūręs krepšininkas.

Po pergalės prieš Berlyno ekipą (103-68) komandos strategas Šarūnas Jasikevičius juokavo, kad N. Hayesas-Davisas savo darbo tobulai visgi neatliko.

„Jis neatliko nei vieno rezultatyvaus perdavimo. Mes privalėsime apie tai pasikalbėti“, – šypsojosi lietuvis.

Amerikietis taip pat pasidžiaugė komandos aistruoliais, kurie davė spaudimo Š. Jasikevičiui.

„Noriu padėkoti savo komandos draugams. Be jų šis rekordas būtų neįmanomas. Taip pat noriu atsidėkoti „Fenerbahče“ sirgaliams, kurie žinojo, jog Eurolygos rekordas yra 49 taškai, tad šie davė spaudimo treneriui mane išleisti atgal į aikštę. Didelė garbė tapti šio įvykio autoriumi“, – laimingas buvo puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją