Kaip ir šį, kitą sezoną Eurolygą toliau turės 18 komandų.

„Tikrai neplėsime lygos šiuo metu. Kitą sezoną apie tai tikrai dar nekalbėsime. Žinoma, Londonas ir Paryžius yra nuostabios rinkos. Visą laiką apie tai mąstėme, žengti ten Eurolygai būtų nuostabi galimybė. Tačiau nemanome, kad jau esame tam pasiruošę“, – sakė P. Motiejūnas.

Šiuo metu Paryžiaus ir Londono klubai varžosi Europos taurėje. Prieš kurį laiką buvo pasigirdę gandų, kad paryžiečiai sulauks vardinio kvietimo į kito sezono Eurolygą, tačiau P. Motiejūnas šią informaciją paneigė.

„Labai dėl to džiaugiuosi – tai pirmas žingsnis norint žaisti Eurolygoje. Jeigu jie (Paryžiaus komanda, – aut. past.) laimės Europos taurę, jie žais Eurolygoje. Bet kalbos apie vardinį kvietimą yra melagingos. Mes analizuojame rinką ir stebime jų žaidimą, kaip ir kiekvienos Europos taurės komandos“, – kalbėjo lietuvis.

Jis kartu patvirtino, kad kartu vyksta kalbos su Dubajumi dėl komandos Eurolygoje, tačiau šios kūnu artimiausiu metu taip pat nevirs.

P. Motiejūnas taip pat pabrėžė, kad net ir plečiantis ekipų skaičiui, neplanuojama keisti dabartinio formato.

„Pagrindinė šios Eurolygos sėkmė yra sistema, todėl mes jos nekeisime“, – teigė lietuvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją