Ja 28-erių krepšininkas pasidalino su „L'Equipe“.

L. Labeyrie pradėjo nuo fakto, kad Ispanijos ACB pirmenybės, kitaip nei Eurolyga, birželio viduryje bus pratęstos. Ir ne bet kur, o būtent Valensijoje, į kurią susirinks 12 stipriausių turnyro klubų.

„Kalbant atvirai, juk viskas daroma ne dėl sporto grožio. Žaisime dėl to, jog televizijos susimokėjo už rungtynių transliacijas. Manau, visi su tuo sutiks. Juk tai – elementari tiesa“, – konstatavo L. Labeyrie.

Prancūzas nesuka galvos dėl to, jog pandemijai sutrikdžius sezoną jam bus išmokėta kiek mažesnė alga nei priklausytų pagal sutartį.

„Už tuos pinigus išeitų tik kelios vyno dėžės. Manau, kad klubas apskritai šitaip simboliškai atlyginimus apkarpė vien dėl to, kad neiškristų iš bendro ekonomikos konteksto“, – pažymėjo aukštaūgis.

Toliau praėjusio pasaulio čempionato bronzinis prizininkas perėjo prie bendresnių karantino klausimų.

„Draudimai, apribojantys prigimtinę žmogaus judėjimo laisvę, mane stebina. Taip pat ir visi tie plojimai medikams. Jei susimoki mokesčius, reikia laikyti, kad tu jau jiems paplojai“, – samprotavo L. Labeyrie.

Publikavus interviu „Valencia“ atstovas socialiniame tinkle atsiprašė už savo mintis.

„Įsivaizduoju, kad mano žodžiai apie medikus galėjo nuskambėti keistai. Noriu juos patikslinti: aš neniekinu šios svarbios profesijos. Turėjau omenyje tai, kad plojimais jų gyvenimo nepalengvinsi“, – pasitaisė krepšininkas.

Šiame Eurolygos sezone jis vidutiniškai rinko po 5,1 taško ir 4,6 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)