Turnyro lentelėje abi komandos turi vienodai pergalių ir pralaimėjimų bei dalinasi 10-11 vietas. Prieš būsimą akistatą su katalonais „Žalgiris TV“ laidų rubrikai #DėmesysEurolygai mintimis dalinosi žalgirietis Kevinas Pangosas.

„Nenoriu žarstytis pasiteisinimais. Tiesiog rungtynėse žaidėme ne taip, kaip turėjome žaisti, – apie pirmadienį Panevėžyje patirtą pralaimėjimą „Lietkabeliui“ kalbėjo K. Pangosas. – Gynyboje mums nepavyko sustabdyti varžovų žaidimo ir pralaimėjome rungtynes. Negalime atsipalaiduoti šiame sezone ne vieneriose rungtynėse, tačiau turime pasimokyti iš pralaimėjimų.“

Pirmojoje tarpusavio dvikovoje su „FC Barcelona“ Ispanijoje žalgiriečiai tik po atkaklios kovos nusileido šeimininkams 86:92. Tąsyk Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams daugiausiai bėdų pridarė katalonų klubo gynėjai – Tyrese‘as Rice‘as (20 taškų) ir Petteri Koponenas (16 tšk.). Būtent agresyvią gynybą K. Pangosas išskyrė kaip svarbų faktą antrojoje sezono tarpusavio dvikovoje.

„Tai buvo rungtynės, kuriose turėjome gerų žaidimo atkarpų, tačiau nemanau, kad gerai gynėmės ir buvome pakankamai agresyvūs. Artėjančioje dvikovoje turime žaisti kietai. Turėjome kelias geras rungtynes, todėl turime tęsti tai, ką darėme jose“, – teigė kanadietis.

Neabejotinas „FC Barcelona“ lyderis – amerikietis T. Rice‘as. Krepšininkas Eurolygoje renka po 14,7 taško ir atlieka po 5,2 rezultatyvaus perdavimo. Dalindamasis mintimis apie „FC Barcelona“ stiprybes, K. Pangosas nepamiršo paminėti ir pagrindinio varžovų puolimo varikliuko.

„Jie yra labai talentingi. Turi gerus žaidėjus, galinčius žaisti baudos aikštelėje, turi gerus metikus. T. Rice‘as yra krepšininkas, kurį sunku sustabdyti. Rungtynėse turėsime stabdyti visus varžovų žaidėjus“, – tikino K. Pangosas, kuris praėjusios savaitės pergalinguose mačuose prieš Maskvos CSKA ir Stambulo „Daruššafaka“ klubus pelnė atitinkamai 21 ir 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)