Tik keturios iš 18-os ekipų prasibraus į kitąmet Berlyne suplanuotą finalinį savaitgalį.

Tiesa, pirmą kartą Eurolygos istorijoje po reguliariojo sezono dar vyks ir žaibiškos įkrintamosios varžybos, skirtos 7-10 vietas užėmusiems klubams išsiaiškinti paskutinių dviejų bilietų į atkrintamąsias likimą.

Delfi baigia pažintį su naujojo sezono ekipomis ir tuo, ką jos nuveikė per tarpsezonį. Šioje, trečiojoje, apžvalgos dalyje – metamas žvilgsnis į praėjusio sezono turnyro grandus ir tai, į kurią pusę jie pasikeitė per vasarą, bei pateikiamos prognozės, kurie iš buvusių lygos flagmanų ir toliau išdidžiai diktuos krepšinio madas, o kuriems iš jų šį kartą gali tekti slėptis po pernykščiais lapais.

Belgrado „Partizan“

Treneris: Željko Obradovičius.

Ryškiausi naujokai: Ognjenas Jaramazas, P. J. Dozieris, Mateuszas Ponitka, Frankas Kaminsky.

Skaudžiausi praradimai: Mathiasas Lessortas, Dante Exumas, Yamas Madaras, Ioannis Papapetrou.

Apžvalga: nors buvo per sunku išlaikyti efektyviausią praėjusio sezono komandos krepšininką M. Lessortą, kuris visoje Eurolygoje naudingumu nusileido tik Sašai Vezenkovui, „Partizan“ savo žaidimą ir toliau projektuos pagal tą patį brėžinį. Tik klausimas, kaip jo architektui Ž. Obradovičiui suveiks naujos detalės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją