Pranešama, kad ekipa nespėjo į lėktuvą, turėjusį skristi į Bilbao miestą, iš kurio klaipėdiečių dar laukia 60 km autobusu iki Vitorijos.

„Dėkojame „Lufthansai“, kuri išskrido penkiomis minutėmis anksčiau ir nepalaukė mūsų... Dabar priversti 5 val. oro uoste laukti kito lėktuvo. Vietoj 19 val., viešbutyje būsime tik vidurnaktį. Nemalonumai prasidėjo, kai vėlavo pirmasis „Lufthansos“ skrydis iš Rygos“, – komandos atstovai skelbia oficialiame socialinio tinklo puslapyje.

DELFI primena, kad trečiadienį 21 val. 30 min. Vitorijoje vyks Eurolygos sezono atidarymo rungtynės, kuriose vietos „Laboral Kutxa“ klubas susitiks su „Neptūnu“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)