Neįtikėtinas panašumas į futbolo žvaigždę leidžia N. Djedovičiui įsijausti į Z. Ibrahimovičiaus kailį.

„Šią vasarą buvau Paryžiuje tris dienas ir net negalėčiau suskaičiuoti, kiek žmonių stojo prie manęs prašydami nusifotogafuoti. Tai neįtikėtina“, – kalbėjo Vokietijos pilietybę turintis N. Djedovičius, gynęs Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė garbę.

Įdomu, kad tiek krepšininko, tiek futbolininko ūgiai taip pat pat panašūs – atitinkamai 198 cm ir 195 cm.

Būdamas 16 metų N. Djedovičius pasirašė sutartį su „Barcelonos“ klubu, tačiau pagrindinėje komandoje taip niekada ir nežaidė. Vėliau jis vilkėjo Stambulo „Galatasaray“ ir Berlyno „Albos“ komandų marškinėlius.

2013 metais krepšininkas pasirašė sutartį su Miuncheno „Bayern“, 2016 metais ją pratęsė iki 2019 metų.

Per 9 rungtynes Eurolygoje „Bayern“ puolėjas vidutiniškai per 24 minutes pelno po 11,4 taško, atkovoja 1,9 kamuolio, atlieka 3 rezultatyvius perdavimus ir renka 11 naudingumo balų. Tritaškius jis meta 40,6 proc., dvitaškius 54,3 proc. taiklumu.

Šiuo metu „Bayern“ komanda Eurolygos turnyro lentelėje yra vienu laipteliu aukščiau nei Kauno „Žalgiris“ – su 4 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais užima 9 vietą.

Dvejus metus „Manchester United“ garbę gynęs Z. Ibrahimovičius šiuo metu atstovauja Los Andželo „Galaxy“ komandai. Puolėjas per 27 rungtynes pelnė jau 22 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)