Beveik du dešimtmečius trukusi tyla Kauno tvirtovėje trenerio Š. Jasikevičiaus dėka buvo nutraukta. Nepatyrę, bet pergalių alkani žaidėjai padarė viską, ko reikalavo pirmą kartą kaip treneris į finalo ketvertą žengiantis Šaras.

Keturis Eurolygos trofėjus kaip žaidėjas laimėjęs strategas neabejoja, kad ir Belgrade jo auklėtiniai pademonstruos kietą charakterį.

„Per sezoną įveikėme beveik visus didžiuosius varžovus ir žinome, kad galime tai padaryti vėl. Dabar svarbiausia išlaikyti tą dėmesį aukščiausiame lygmenyje, kontroliuoti emocijas, laikytis rungtynių plano ir eiti nuo atakos prie atakos“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Jis pripažino, kad būsimų varžovų – „Fenerbahče“ treneris Željko Obradovičius turėjo didelės įtakos jam: „Galiu bet kada paimti telefoną ir jam paskambinti, jei man reikia patarimo. Obradovičiaus treniruojamos komandos visada geriausios formos, viskas priklauso nuo mūsų, ar sugebėsime juos nustebinti. Po rungtynių su tokiomis komandomis visada išeini būdamas geresniu treneriu“.

Vaizdo klipe teigiama, kad daugiausiai nemalonumų Stambulo komanda gali sulaukti iš „Žalgirio“ legionierių Kevino Pangoso, Brandono Davieso, Axelio Toupane'o ir Aarono White'o.

„Mūsų komandai tai dar vienas didelis iššūkis ir mes būsime pasirengę jį priimti“, – tvirtino „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Eurolygos finalo ketverto varžybos vyks gegužės 18-20 dienomis Belgrade. Pusfinalio mačuose penktadienį žais „Žalgiris“ su „Fenerbahče“ (19 val.) ir Maskvos CSKA su Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)