ESPN analitiko nuomone, įtampa kyla dėl to, kad abu šie itin rezultatyviai žaidžiantys krepšininkai nori būti tikraisiais ekipos lyderiais ir iniciatyvos nori imtis patys.

„Kuomet G. Dragičius demonstruoja geriausią savo sportinę formą, aikštėje jis – dominuojantis krepšininkas. Visgi „Heat“ ekipai kur kas palankiau, kai jis tiesiog yra D. Wade‘o asistentas. Trečiose serijos rungtynėse treneris Erikas Spoelstra ant suolelio pasodinė slovėną ir žaidimo vadžias į rankas įdavė D. Wade‘ui. Taip, jis tąsyk pelnė 38 taškus, sužaidė tiesiog fantastiškai, tačiau komanda pralaimėjo. Treneriui reikėtų apsispręsti, ar viską leisti Wade‘ui, ar pasitikėti ir slovėnu“, – rašė B. Windhorstas.

Visgi pats E. Spoelstra tokias šnekas vadina nesąmonėmis. „Ir Goranas ir Dwyane‘as rungtyniauja tik geriau, kai abu kartu yra ant parketo. Jie abudu yra agresyvūs, abudu dominuoja, abudu mėgaujasi vienas kito žaidimu. Jiems patinka, kai komandos draugas gali būti agresyvus. Žinoma, nėra lengva dalintis lyderio rolę, tačiau situacija tikrai gerėja“, – aiškino E. Spoelstra, pažymėjęs, kad abu krepšininkai apskritai vienas šalia kito sėdi ir komandos rūbinėje.

Pats G. Dragičius taipogi nenorėjo sutikti su kritika ir netgi viešai išgyrė D. Wade‘ą.

„Prie šio vaikino reikia priprasti. Kai tu jį matai daug kartų, apsipranti ir suvoki, koks jis yra. Jis padarė fantastišką darbą, jis yra milžiniška jėga. Jis komandą tempė ne tik šią naktį, bet pastarąsias dvejas rungtynes. Jis – nesustabdomas“, – po ketvirtųjų serijos su Toronto „Raptors“ rungtynių, kuriose D. Wade‘as pelnė 30 taškų, kalbėjo G. Dragičius. Trečiose serijos rungtynėse, kurias „Heat“ pralaimėjo, amerikietis surinko net 38 taškus.

Šiuo metu Rytų konferencijos pusfinalio serijoje rezultatas yra lygus – 2:2, o kitas mačas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį bus žaidžiamas Kanadoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)