„B Tribūna“ šalies vicečempionus pasitiko gausios pirotechnikos fone ir griausmingomis skanduotėmis.

„LKL titulo laukiame 11 metų ir, jei reikės, lauksim dar 11. Kad ir kaip smagu laimėti, bet mes klubą mylime ne dėl titulų.

Su juo išgyvenome viską ir tai darysime toliau. Su juo užaugome, tą patį padarys ir mūsų vaikai. Nes „Rytas“ – šventas, jis – amžinas. Jis yra mūsų ir niekas to nepakeis“, – skelbė „B Tribūna“ feisbuko paskyroje.

Žalgirio“ pergalės LKL tęsiasi nuo 2011-ųjų: čempionais kauniečiai tapo jau 11-ą kartą iš eilės. Antrą sykį paeiliui finalo serijoje jie pranoko sostinės atstovus „sausu“ rezultatu.

Nuo 1993-iųjų, kai įkurta LKL, „Žalgiris“ triumfavo 23, o „Rytas“ – 5 kartus. Šiame sezone Kauno ekipa laimėjo šešias iš septynių tarpusavio akistatų su vilniečiais.

Praėjusį vasarį žalgiriečiai apgynė ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyro laurus, tiesa, su „Rytu“ tuomet taip ir nesusitiko.

Tuo metu LKL sezonas dar nesibaigia: serijoje iki trijų pergalių dėl bronzos medalių Panevėžio „Lietkabelis“ 2-1 pirmauja prieš Utenos „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)