Tiek E. Zouros, tiek „Žalgirio“ žaidėjai pastebėjo, kad „Real“ ekipai pavyko išlaikyti ekipos branduolį ir tai yra bene didžiausias Ispanijos klubo pranašumas.

„Visų pirma džiaugiamės, kad artėja Eurolygos startas ir tuo, kad „Žalgiris“ yra Eurolygos komanda. Žinome, su kuo reiks kautis penktadienį - „Real“ laimėjo Ispanijos čempionatą ir žaidė Eurolygos finale. „Real“ išlaikė komandos branduolį. Tai reiškia, kad komandoje visi gerai supranta vienas kitą tiek gynyboje, tiek puolime. Mums dar reikia daug dirbti. Žinome, kad dar sezono pradžia ir mes nesame pasiruošę. Bet kokiu atveju aikštėje atiduosime visas jėgas ir kovosime iki paskutinės sekundės. Tai mes galime pažadėti“, - sakė E. Zouros.

„Teko stebėti keletą „Real“ rungtynių. Jų forma nuo praėjusių metų nė kiek nesuprastėjusi. Komanda, praktiškai neturinti silpnų vietų. Sudėtis liko ta pati, visas branduolys išlaikytas. Galima sakyti, dar sustiprėjusi, nes pasipildė naujais žaidėjais. Komanda gerai susižaidusi ir demonstruoja gerą krepšinį“, - sako praėjusiais metais „Real“ marškinėlius vilkėjęs Martynas Pocius.

„Dirbame, stengiamės. Manau, visi pasiruošę ir tinkamai nusiteikę. Vistiek, pirmos varžybos. Duok Dieve gero palaikymo, daug žiūrovų. Ir bandysime sezoną atidaryti pergale. Tai yra viena geriausių komandų – tą jie demonstruoja savo žaidimu. Bus sunku. Bet kaip sakau, mes namuose, prie savo žiūrovų, tikimės didelio palaikymo ir lengvai nepasiduosime. Dar tokio priešininko neturėjome, bus matyt. Dirbame kiekvieną dieną, vienas kitą pradedame suprasti. Žinoma, dar nėra geriausia forma, bet einame link jos. Dabar pamatysime, kokia stadija“, - kalba Robertas Javtokas.

„Žalgirio“ strategas sako, kad šiai dienai pagrindinė Lietuvos čempionų stiprybė – kovingumas.

„Mūsų stiprioji pusė yra tai, kad mes esame kovotojai ir mes niekada nepasiduosime. Nesvarbu, kaip klostysis rungtynės. Mes, kaip komanda, turėjome labai mažai laiko. Kitas dalykas, sunku surasti tinkamą sudėtį, nes sužaidėme labai mažai rungtynių. Šiai dienai mes galime pažadėti, kad kausimės“, - sako treneris iš Graikijos.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynės Kaune prasidės penktadienį 19.25 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)