„Tik sekmadienį turėjome pirmą treniruotę, kurioje dalyvavo dauguma komandos narių.

Be to, vis dar laukiame Kšyštofo Lavrinovičiaus, kuriam atliekami tyrimai. Norime išsiaiškinti, kokia jo forma po žaidimo Lietuvos rinktinėje. Dar prieš išvyką į Stambulą traumą patyrė Siimas-Sanderis Vene. Taigi, šiai minutei mes jo neturime. Vakar pirmą kartą komandos treniruotėje dalyvavo Šarūnas Jasikevičius, Robertas Javtokas ir Martynas Pocius. Dabar turime daug dirbti ir taisyti daugelį dalykų“, - sakė strategas iš Graikijos.

E. Zouros vylėsi, kad šį sezoną aistruoliai ir toliau bus komandos šeštas žaidėjas.

„Žinoma, šiandien bus sunku, nes kai prie komandos prisijungia daug naujų žaidėjų situacija kardinaliai keičiasi. Tikimės, kad fanai mums padės, nes mums jų reikia. Tikiuosi, kad taip bus visą sezoną“, - sako E. Zouros.

Treneris neslėpė, kad reikės įdėti daug darbo, kad komanda pradėtų demonstruoti gerą žaidimą.

„Komanda nuo praėjusio sezono gerokai pasikeitė – kiti žaidėjai, nauji treneriai. Dabar mums reikia laiko, kad kiekvieną dieną taptume geresne komanda. Dar tik sezono pradžia ir šiai minutei mes nesame pasiruošę. Kita vertus, mes esame pasiruošę kautis. Mes nepamiršome, kad „Žalgiris“ yra „Žalgiris“, - sako graikas.

„Kol kas labai sunku kažką pasakyti, nes dalyvavau tik vienoje komandos treniruotėje. Europos čempionatą jau pamiršome. Reikia jį pamiršti. Poilsio visą laiką norėtųsi, tačiau nėra tokios prabangos. Nes sezonas jau prasidėjo, vyrai jau daug varžybų sužaidė. Taip kad apie tai net galvoti negalima“, - sako Martynas Pocius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)