Tiesioginė transliacija prasidėjo vos pasibaigus „Žalgirio“ treniruotei, kurioje kauniečiai dar kartą išbandė arenos lankų tvirtumą.

Po interviu su D. Songaila ir E. Ulanovu žiūrovams ilgai laukti pokalbių su „Real“ žaidėjais nereikėjo. Ekipos treneriai nusprendė krepšininkus į žurnalistų rankas atiduoti prieš prasidedant Madrido ekipos pratyboms. Kaip ir praėjusį sezoną varžovai iš Ispanijos į Kauną atvyko užsakomuoju reisu ir „Žalgirio“ arenoje surengs tik vieną treniruotę.

D. Songailai buvo priminta, kad rezultatyviausias rungtynes Eurolygoje dar 2002 m. jis sužaidė būtent prieš „Real“ ekipą, o E. Ulanovas papasakojo, ar tiksliai prisimena savo pirmuosius taškus Eurolygoje, kuriuos pelnė Madride.

J. Mačiulis paaiškino, ką jam reiškia grįžti į Kauną ir rungtyniauti prieš savo gimtojo miesto komandą, o K. C. Riverso buvo pasiteirauta apie įspūdžius patirtus „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)