Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 2 min. ir svečiams metant baudas į aikštę įbėgo vienas „Budučnost“ fanas ir į nugarą pastūmė Sammy Mejią. Tai pamatęs amerikietis Earlas Rowlandas pasivijo užpuoliką ir su kaupu davė jam grąžos – šis po stipraus smūgio krito ant parketo, o aistras puolė raminti abiejų ekipų žaidėjai bei apsauginiai.

Tiek E. Rowlandas, tiek S. Mejia buvo diskvalifikuoti, o šeimininkai gavo teisę atlikti keturis baudų metimus. Visgi susitikimą rezultatu 74:68 laimėjo „Banvit“ klubas.

Primename, kad krepšinio taisyklės draudžia naudoti smurtą prieš žiūrovus, tad E. Rowlando laukia griežtos sankcijos, kaip ir „Budučnost“ – dėl neužtikrinto saugumo.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)