„Ši situacija tikrai sudėtinga ir kiek neeilinė, tačiau gyvenime visko pasitaiko ir tokių pavyzdžių galėtume surinkti ne vieną. Sekmadienio rungtynės sukėlė įtarimų beveik visai krepšinio bendruomenei, o į bet kokius signalus ir įtarimus šį sezoną reaguojame ypač atidžiai. Pradėjome bendradarbiauti su tarptautine monitoringo kompanija „SportIM“ ir paprašėme pateikti ataskaitą apie tas rungtynes“ – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Išsamų tyrimą atlikusi monitoringo kompanija „SportIM“ akį rėžiančių pažeidimų nerado. Kaip teigiama oficialiame LKL pranešime, tyrėjai nėra sukaupią jokių įrodymų, jog šių rungtynių rezultatą galėjo įtakoti įtartini veiksmai lažybų rinkoje. Visi statymai buvo įprasti ir netgi palankesni Alytaus klubui.

„Dzūkijos“ krepšinio klubas džiaugiasi monitoringo kompanijos atlikto tyrimo rezultatais, įrodančiais, jog didelį krepšinio gerbėjų ažiotažą sekmadienį sukėlusi akistata vyko skaidriai. Labai apmaudu dėl to, kaip buvo pralaimėtas mačas „Lietuvos rytui“, tačiau sportas mėgsta pateikti siurprizų.

Kad ir kaip norisi dėti tašką šioje istorijoje, tačiau ta nelemtoji „Dzūkijos“ ataka daugelio pasąmonės veikiausiai taip lengvai neapleis. Tiesa, kuo greičiau tą visi kartu pamiršime, tuo geriau mums bus patiems. Dzūkų žaidimas gerėja kiekvienose varžybose, todėl būtina išlaikyti šią tendenciją toliau. Artimiausiu metu Andrėjaus Urlepo diriguojamos komandos laukia išvyka į Klaipėdą (gruodžio 20 d.), o sekantį trečiadienį (gruodžio 23 d.) į Alytaus areną atvyksta dar vienas Lietuvos krepšinio mokihanas – Kauno „Žalgiris“ (rungtynių pradžia – 18.00 val.). Lauksime Jūsų palaikymo, kuris komandą įkvepia atiduoti paskutines jėgas kovoje dėl pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)