Nors ketvirtajam kėliniui artėjant prie vidurio dar turėjo 10 taškų persvarą, „Fenerbahče“ (3/9) pralaimėjo ir dar vienas Eurolygos rungtynes – „Anadolu Efes“ (5/6) ekipai nusileido 84:89 (18:20, 23:16, 26:20, 17:33).

Nors ilgą laiką kontroliavo mačo eigą, Aleksandro Džordževičiaus auklėtiniai tiesiog subyrėjo ketvirtajame kėlinyje, kurį pralaimėjo 16 taškų skirumu.

„Fenerbahče“ tai buvo jau ketvirtasis pralaimėjimas iš eilės, ir nėra jokių abejonių, kad kalbos apie A. Džordževičiaus braškančią kėdę Stambule ims skambėti dar garsiau.

Į jau ketvirtą paeiliui pergalę „Anadolu Efes“ atvedė 25 taškus pelnęs (4/4 dvit., 4/8 trit., 5/6 trit.), 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs ir 29 efektyvumo balus surinkęs Shane'as Larkinas.

Tiboras Pleissas pridėjo 17, o prastai šį kartą krepšį atakavęs Vasilije Micičius – 14 taškų (2/7 dvit., 2/7 trit.).

„Fenerbahče“ 18 taškų pelnę Marialis Shayokas, 14 – Nando De Colo, 13 – Janas Vesely, 10 – Pierria Henry.

A. Džordževičiaus treniruojama komanda Eurolygoje paskutinį kartą laimėjo lapkričio 4 dieną. Praėjusią savaitę „Fenerbahče“ neatsilaikė ir Kaune.

Primename, kad Serbijos krepšinio legenda komandos vairą perėmė iš kito savo tautiečio, į NBA lygą sugrįžusio Igorio Kokoškovo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)