Nuo pat 9 valandos ryto prasidės dalyvių registracija, o startą po trejų metų pertraukos sugrįžtančiam turnyrui 9.45 val. duos Kauno „Žalgirio“ treneris Kazys Maksvytis.

Prie „Žalgirio“ arenos iškilsiančiose aštuoniose aikštelėse kovos startuos 10.00 val., o nuo 11.15 val. prie septintojo krepšio rungtyniauti pradės ir vežimėlių krepšinio komandos. Socialinę atsakomybę skatinantis Kauno „Žalgiris“ į pagalbą pasitelkė tarptautinę audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovę KPMG, kuri globos vežimėlių grupės varžybas.

„Džiaugiamės, kad „Žalgirio“ 3×3 turnyras ne pirmą kartą suteikia progą sporto aikštelėje susitikti tiek profesionalams, tiek mėgėjams, tiek neįgaliesiems. Mes tikime, kad aktyvumas labai svarbus visiems, todėl KPMG socialinės atsakomybės veiklomis siekiame sukurti galimybes negalią turintiems žmonėms įsitraukti ir pasijusti aktyvios komandos dalimi. Šventė yra tikra tik tada, kai dalyvauti sporto varžybose gali visi, turintys užsidegimo rungtis bei dalintis pozityviomis emocijomis“, – teigė KPMG direktorius Rokas Kasperavičius.

Rungtynėms įsisiūbavus apie 11.45 val. turnyre pasirodys visas būrys žalgiriečių. Ant pagrindinės scenos užlips fotosesijai pasiruošę Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis, Mantas Kalnietis ir Regimantas Miniotas, vėliau krepšininkai sudalyvaus „Tritaškių iššūkio“ ir „Išmušk kamuolį!“ žaidimuose.

Būtent KPMG globojamoje vežimėlių grupėje paaiškės pirmieji turnyro čempionai. Finalinę dvikovą 14.15 val. stebės žalgiriečiai Nielsas Giffey ir Karolis Lukošiūnas, kurie išrinks ir naudingiausią grupės žaidėją.

Antroje turnyro dalyje fotosesijoje su gerbėjais ir ypatinguose žaidimuose svarbią rolę atliks dar vienas žalgiriečių desantas su Luku Lekavičiumi, Janiu Strelnieku, Tyleriu Cavanaugh ir Tai Websteriu priešakyje.

Turnyrui einant į pabaigą svarbus darbas lauks visų trijų „Žalgirio“ vidurio puolėjų – Joffrey Lauvergne, Josho Nebo ir Mareko Blaževičiaus, kurie stebės įvairių amžiaus grupių finalus, rinks geriausius žaidėjus bei apdovanos prizines vietas pelniusias komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją