D. Sabonis per per 30 minučių nugalėtojams pelnė 17 taškų (6/8 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 17 kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir suklydo triskart.

Su 16-uoju trigubu dubliu šį sezoną lietuvis aplenkė serbų krepšinio žvaigždę. „Nuggets“ lyderis nusileido Domantui ir aikštėje – pelnė 23 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

N. Jokičius pastaruosius du sezonus buvo lyderis NBA lygoje pagal surinktus trigubus dublius.

Titulą ginanti Denverio ekipa suklupo po 4 pergalių iš eilės ir neišnaudojo progos pralenkti Minesotos „Timberwolves“ komandą, kad užimtų pirmąją vietą NBA Vakarų konferencijoje.

Malikas Monkas prie „Kings“ pergalės prisidėjo 23 taškais, Keeganas Murray pridėjo 17, De’Aarono Foxo sąskaitoje buvo 15 taškų, 10 rezultatyvių perdavimų ir penki perimti kamuoliai.

D. Sabonis, kaip pabrėžia NBA ekspertai, yra vienas pagrindinių faktorių, vedančių „Kings“ į atkrintamąsias varžybas antrus metus iš eilės. Tiesa, triskart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviui nepavyko į šią NBA šventę patekti šiais metais.

NBA autsaideriams Detroito „Pistons“ krepšininkams prieš tai pralaimėjusi „Kings“ komanda buvo kupina ryžto atsigriebti.

Didžiausias skirtumas tarp komandų buvo 32 taškai, „Kings“ privertė varžovus suklysti 20 kartų.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją