D. Motiejūnas buvo praktiškai vienintelis šviesulys įprastai Mike‘o Jameso vedamoje komandoje. Lietuvis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias žaidėjas pralaimėtojų gretose, per 20 minučių jis pelnė 13 taškų (5/6 dvit, 1/3 trit.), atkovojo 3 kamuolius ir užfiksavo 13 naudingumo balų.

M. Jameso galingasis puolimas buvo visiškai sustabdytas. Amerikietis per 36 minutės pajėgė pelnyti tik 11 taškų, o jo taiklumas buvo tragiškas – pataikė 2 iš 12 dvitaškių, 2 iš 3 tritaškių ir vieną baudą iš dviejų. „Monaco“ lyderis padarė 6 klaidas, tačiau atkovojo 6 kamuolius ir išdalino 5 rezultatyvius perdavimus.

Atėnų komandą neginčijamai į priekį tempė Mathias Lessortas, kuris sužaidė vienas geriausių savo karjeros rungtynių. Centro puolėjas sušveitė 23 taškus, atkovojo 9 kamuolius, išdalino net 5 rezultatyvius perdavimus ir užfiksavo 42 naudingumo taškus. Prancūzui geriausiai talkino 21 tašką sumetęs Kendrickas Nunnas, 12 taškų pridėjo Konstantinos Mitoglou, 10 pelnė Juancho Hernangomezas.

Marius Grigonis šįkart buvo tylesnis – 5 taškai ir 3 atkovoti kamuoliai per 32 minutes.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją