Žalgiriečiai paskutinio turo rungtynėse namie 62:64 krito prieš Madrido „Real“, kuriam pergalę atnešė Gabrielio Decko dvitaškis praktiškai su mačo pabaigą skelbiančia sirena.

„Jei Madrido komanda laimi rungtynes tokiu sunkiu metimu, tai daug ką pasako apie mūsų ekipą. Mes žaidėme teisingą krepšinį“, – po pralaimėjimo rezultatu didžiavosi A. Trinchieri.

Italas prie „Žalgirio“ vairo stojo nuo antrojo rato pradžios, kuriame pasiekė teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą – 9 ir 8. Vis tik pirmoji sezono pusė su K. Maksvyčiu buvo slogesnė – vos 5 pergalės ir 12 nesėkmių.

„Manau, kad sezoną galima skelti į dvi dalis – pradžią, kuri buvo nuvilianti ir antrą pusę, kai likus dviem turams dar kovojome dėl patekimo į įkrintamąsias. Tai antrą pusę sezono vertinčiau geriau.

Atėjo naujas treneris, įnešė savo korekcijas, dar kažką ir pasikeitė tas mūsų žaidimas. Žinoma, reikėjo ir laiko prisitaikyti prie jo idėjų. Galima sutikti, kad įvyko pokytis“, – taip spalvų kupiną „Žalgirio“ sezoną įvertino Edgaras Ulanovas.

Pažvelkime į skaičius ir kokius ryškiausius pokyčius jie rodo.