7-erias iš 18 rungtynių laimėję ir jau anksčiau galimybes iškopti į aštuntfinalį praradę panevėžiečiai B grupėje liko priešpaskutiniai devinti.

Tuo metu U-BT (13/5) krepšininkai, prieš tai laimėję penkiskart paeiliui, išsaugojo antrą poziciją ir kelialapį tiesiai į ketvirtfinalį.

N. Čanakas paskutiniam mačui buvo registravęs 10 žaidėjų, bet nei Paulius Valinskas, nei Nikola Popovičius rungtyniauti negalėjo.

Trūko ir Gedimino Oreliko, įsitaisę greta atsarginių suolo akistatą stebėjo klubo naujokai Džordže Gagičius ir Diante Baldwinas.

Nepaisant to, šeimininkai pirmavo didžiąją rungtynių dalį, o pirmuoju smuiku griežė 22 taškus sukratęs Deividas Sirvydis.

Likus žaisti 24 sek. iki finalinės sirenos jis padidino persvarą iki 7 taškų, bet vėliau pats suklydo „lygioje“ vietoje, palikdamas oponentams minimalių šansų. Vis dėlto „Lietkabelis“ pergalės iš rankų nepaleido.

Pirmą tarpusavio kaktomušą praėjusį lapkritį rumunai namuose laimėjo po pratęsimo 120:111.

„Lietkabelis“: Deividas Sirvydis 22 (7 atk. kam.), Vytenis Lipkevičius 17 (6 rez. perd., 4 per. kam.), Liutauras Lelevičius 11, Dovis Bičkauskis ir Gabrielius Maldūnas (7 atk. kam.) – po 10, Nikas Stuknys 8, Martynas Varnas ir Džiugas Slavinskas – po 7;

U-BT: Jarellas Eddie 20, D. J. Seeley 15, Patrickas Richardas 13, Bryce‘as Jonesas ir Andrija Stipanovičius – po 11 (10 atk. kam.).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją