Kauniečius „Žalgirio“ arenoje sutikusi „Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė teiravosi, kaip jaučiasi žaliai balti naujausioje šio sezono „Žalgiris Backstage“ laidoje.

„Parašysime penketą media dienai. Iki šešeto trūksta galbūt kokios geros kavos“, – šypsojosi vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

Media dienos metu E.Jurgaitytė savo pašnekovams liepė pasirinkti „Tiesos“ arba „Drąsos“ iššūkį. „Tiesą“ pasirinkęs K.Maksvytis turėjo papasakoti gėdingiausią savo gyvenimo istoriją.

„Prisimenu vieną. Mokyklos diskoteka. Nutyla muzika ir didžėjus paskelbia, kad Kazys Maksvytis yra kviečiamas ant scenos, nes atėjo mama. Šiek tiek netilpau į grafiką ir buvau mamos nubaustas“, – juokėsi treneris.

Media diena mėgavęsis ir aštuonetą jai suraitęs naujokas Nazas Mitrou-Longas, E.Jurgaitytės pakviestas iššūkiui, pasirinko „Drąsą“. Žaidėjui teko padainuoti.

„Kokią ten dainą dainavau tame video? Matot, reikėjo man to nedaryti, – tvirtino kanadietis, prisiminęs stovyklos Kipre metu „Žalgiris“ socialiniame tinkle užfiksuotą akimirką, kai gynėjas dainavo. – Dabar pakliuvau į bėdą. Kas ten dainavo? Morganas Wallenas? Jo daina „Last night“? Čia labai mane prigavai. Tu sakei pati esi dainininkė? Aš dainuosiu, jeigu tu dainuosi.“

Galų gale išklausus N.Mitrou-Longo pasirodymo dainuojant, kitas, pakliuvęs į „Žalgiris Backstage“ radarą buvo žalgirietis Arnas Butkevičius.

„Labiausiai po vasaros pasiilgau Luko Lekavičiaus. Jis yra geras žmogutis. Jo pasiilgsti, jo tokių tylos pauzių, bet, kai jis prašneka, turi, ką pasakyti“, – atsakė A.Butkevičius, paklaustas apie sugrįžimą į komandą po tarpsezonio pertraukos.

Amerikietis Keenanas Evansas, skirtingai nei daugelis jo komandos draugų, mėgavosi media dienos veiklomis.

„Įprastai media dienos nėra tokios smagios, bet šįkart viskas klostosi pagal planą. Buvo smagių video ir veiklų, viskas dar vyksta labai greitai“, – tikino žaidėjas.

Pakviestas pasirinkti „Tiesą“ arba „Drąsą“, K.Evansas pasirinko „Tiesą“. Jam teko papasakoti, kokiame nejaukiausiame pasimatyme yra buvęs.

„Nejaukiausias pasimatymas, kuriame esu buvęs, yra tas, kai mergina naudoja triukus, kad būtų pakviesta į pasimatymą. Kai žmogus bando apgauti, kaip atrodo, tad, kai susitinki, gyvai, žmogus neatrodo taip pat, kaip internete. Galvoji: „šitas žmogus manęs daugiau nebematys“. Nes jis taip neatrodo, kaip rodėsi, jog atrodo“, – pasakojo K.Evansas.

Media diena mėgavosi ir Kevarriusas Hayesas, o pasirinkęs „Tiesą“, pasakojo savo gėdingiausią prisimintą istoriją.

„Buvau gal septintokas… Žaidžiau krepšinį. Iškart po rungtynių kalbėjausi su treneriu ir… Staiga iš oro užsimaniau į tualetą. Sakykime, kad nespėjau ten nukeliauti. Daug gėriau skysčių per tas rungtynes. Nejaučiau, kad noriu į tualetą iki tol, kol jau buvo per vėlu“, – juokėsi krepšininkas.