Pirmoje rungtynių pusėje minimalią kontrolę savo rankose turėjo arenos svečiai, bet antrojo ketvirčio pabaigoje Georgios Papagiannis atliko dėjimą, o Nigelas Hayesas-Davisas tritaškiu iš eigos padidino „Fenerbahče“ pranašumą iki 4 taškų (36:32).

Po pertraukos toliau virė lygi kova. Trečiąjį kėlinį sėkmingiau užbaigė „Anadolu Efes“, kurie po Tyrique'o Joneso baudos metimo išsiveržė į priekį (52:51).

Lemiamą ketvirtį sėkmingiau pradėjo svečiai, kurie po Danielio Oturu baudos metimų padidino savo pranašumą iki 6 taškų (67:61).

Rungtynių pabaigoje savo dominavimą pratęsė D. Oturu, kuris pelnė 2 taškus su pražanga bei išrašė du blokus Johnathanui Motley.(75:69).

Šeimininkai atsisakė kapituliuoti ir po G. Papagiannio tritaškio ir Scottie Wilbekino dvitaškio skirtumas sumažėjo iki 2 taškų (74:76). Visgi prasidėjus paskutinei rungtynių minutei svečius į priekį patraukė šaltakraujis Rodrigue Beaubois tritaškis (79:74).

Po Š. Jasikevičiaus pertraukėlės, Marko Guduričius pataikė dar vieną tritaškį ir vėl grąžino viltį „Fenerbahče“ (77:79). Tuomet vėl savo žodį tarė Shane'as Larkinas, o Tarikas Biberovičius likus 4 sekundėms iki rungtynių pabaigos sumažino skirtumą iki minimumo (80:81).

Svečiai prametė vieną baudos metimą, kas suteikė šansą arenos šeimininkams, bet lemiamas N. Hayeso-Daviso tritaškis buvo netikslus.

Nugalėtojams Willas Clyburnas pelnė 21 tašką, Shane'as Larkinas surinko 15, Rodrigue Beaubois – 10 taškų.

„Fenerbahče“ komandai Scottie Wilbekinas pelnė 17 taškų, Marko Guduričius surinko 15, Georgios Papagiannis pridėjo 13 taškų.


Ši pergalė yra itin reikšminga „Anadolu Efes“, kurie toliau išlieka savo likimo kalviais kovoje dėl įkrintamųjų. Paskutiniame Eurolygos ture turkai susitiks su Belgrado „Crvena Zvezda“. Pergalės atveju, Stambulo komanda užims 9-ą arba 10-ą poziciją.

Tuo metu „Fenerbahče“ lieka šeštoje vietoje ir paskutinėse rungtynėse kausis dėl penktosios pozicijos prieš tiesioginį oponentą Pirėjo „Olympiakos“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją