Pirmoje rungtynių pusėje akivaizdžiai pranašesni buvo aikštės šeimininkai. Pirmame kėlinyje „Žvaigždės“ susikrovė 10 taškų pranašumą, o iki ilgosios pertraukos beveik visą jį išlaikė (52:43).

Trečiame kėlinyje viskas apsivertė aukštyn kojomis. Duško Ivanovičiaus auklėtiniai sužaidė nuostabų ketvirtį, kurį laimėjo 26:10, o į lemiamas 10 minučių žengė su 7 taškų pranašumu (69:62). Paskutinis kėlinys buvo kupinas įtampos, o pabaigoje atrodė, jog aikštės šeimininkai dar spės susigrąžinti, ką turėjo pirmoje rungtynių pusėje.

Tam kelią užkirto nuostabias rungtynes sužaidęs Markusas Howardas. Amerikietis pelnė net 32 taškus (3/5 dvit., 7/10 trit., 5/6 baud. met.) išdalino du rezultatyvius perdavimus ir buvo absoliutus šių rungtynių X faktorius.

Gynėjas užfiksavo 25 naudingumo balus, tačiau pagal šią statistiką naudingiausias buvo Chima Moneke – 27 naudingumo balai. Puolėjas pelnė 13 taškų, atkovojo 12 kamuolių, išdalino 3 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 3 kamuolius.

Dviem naudingiausiems žaidėjams pagrindiniu pagalbininku tapo Vanja Marinkovičius, kuris pelnė 18 taškų, pataike 5 tritaškius iš 9 bei atkovojo 4 kamuolius. T. Sedekerskis šįkart daug įtakos rezultatui neturėjo. Lietuvis taškų nepelnė, tačiau atkovojo 5 kamuolius ir atidavė 2 rezultatyvius perdavimus.

„Crvena zvezda“ gretose naudingiausiai žaidė Yago Dos Santosas. Brazilas pelnė 26 taškus, nusiėmė 3 kamuolius, išdalino 5 rezultatyvius perdavimus ir užfiksavo 26 naudingumo balus. Gerai pasirodė ir R. Giedraitis. Lietuvis esminiais momentais sugebėdavo timptelti komandą į priekį, o rungtynes baigė su 13 taškų ir 5 atkovotais kamuoliais (17 naud. bal.)


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją