Pirmą mačą prieš savaitę 72:63 buvo laimėję estai.

Taškas į tašką vykusioje dvikovoje viskas sprendėsi pačioje jos pabaigoje. Likus žaisti 20 sek. svarbų dvitaškį pataikė Augustas Pečiukevičius ir rezultatas tenkino „Rock“ (60:52), tačiau „Juventus“ po minutės pertraukėlės surengė tobulą ataką ir atsidūrė žingsneliu arčiau pergalės – 62:52 (likus 11 sek.).

Paskutinė ataka priklausė estams ir po krepšiu palindęs tas pats A. Pečiukevičius susikūrė puikią progą išplėšti medalius saviškiams, tačiau po kontakto su uteniškiu pataikė į lanką, o teisėjo švilpukas tylėjo. Netrukus nuaidėjo sirena ir šeimininkai pradėjo savo pergalės šokį.

Tuo metu įtūžęs „Rock“ vyriausiasis treneris Gertas Kullamae emocingai aiškino arbitrams, kad jie pražiopsojo akivaizdžią pražangą.

„Rock“: Janaras Taltsas 21, Tanelis Sokkas 7, Tanelis Kurbas 6, Valmo Kriisa ir Joosepas Toome'as po 5, Augustas Pečiukevičius 4 taškai.

Primename, kad antrus metus iš eilės BBL auksą nuskynė Šiaulių „Šiauliai“, kurie trečiadienį po pratęsimo 88:80 nugalėjo „Ventspils“ ir atsilygino latviams už nesėkmę pirmame susitikime (68:70).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)