10 kartų per karjerą „All-Star“ vardą užsitarnavusio gynėjo komentarai pasklido porą dienų po to, kai buvo paskelbta, jog Filadelfijos organizacija su žaidėju apie mainus nebekalba.

„Darylas Morey yra melagis ir aš daugiau niekada nebūsiu dalis organizacijos, kuriai atstovauja ir jis.

Leiskite man tai pakartoti: Darylas Morey yra melagis ir aš daugiau niekada nebūsiu dalis organizacijos, kuriai atstovauja ir jis“, – kategoriškai pasisakė 2018-ųjų sezono naudingiausias žaidėjas.

Manoma, jog jau ne vienai organizacijai problemų sukėlęs krepšininkas nori persikelti į Los Andželo „Clippers“ klubą, kur padėtų Kawhi Leonardui ir Paului Georgui siekti NBA čempionų taurės.

Pasak ESPN, kalbos tarp Filadelfijos ir Los Andželo komandų nutrūko, nes dabartinė J. Hardeno už jį prašo per daug. Todėl, atrodo, jog „76ers“ pasakė savo žvaigždei, kad planuoja jį integruoti atgal į komandą, kad pradėtų su ja pasiruošimą vasaros stovykloje.

Tokia mintis amerikiečiui turbūt labai nepatiko ir būtent todėl ratus aplink internetą suko šis vaizdo įrašas, kuris buvo nufilmuotas per reklaminę išvyką į Kiniją.


D. Morey buvo ir Hiustono „Rockets“ generalinis direktorius, būtent tuo metu, kai J. Hardenas ten praleido net aštuonis sezonus. Jųdviejų ankstesnis bendradarbiavimas buvo viena pagrindinių priežasčių, kodėl įvyko mainai, kurie išsiuntė Beną Simmonsą į Brukliną ir leido J. Hardenui atvykti į Filadelfiją.

„76ers“ praėjęs sezonas buvo nuviliantis. Komanda Rytų konferencijos pusfinalyje nusileido ilgalaikiams konkurentams – Bostono „Celtics“ krepšininkams, nors serijoje iki 4 pergalių pirmavo 3:2.

NBA reguliarusis sezonas prasidės spalio 24-ą dieną, o Filadelfijos krepšininkai sužais savo pirmąjį priešsezoninį mačą su anksčiau minėta „Celtics“ spalio 8-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)