Įpusėjus lemiamai žaidimo atkarpai šeimininkai kiek nutolo (66:59), tačiau Danilo Barthelis ir Lorenzo Brownas iš karto ėmėsi atsakomųjų žygių.

Likus minutei iki finalinės sirenos rezultatas buvo lygus (71:71), „Fenerbahče“ perėmė kamuolį, bet į krepšį nepataikė.

Quino Colomas irgi prašovė iš vidutinio nuotolio, palikdamas varžovams 7 sekundes. Tiek pakako į priekį nukūrusiam L. Brownui, kuris sugebėjo paskutinę akimirką paleisti kamuolį iš rankų ir dvitaškiu išplėšti pergalę prieš buvusius komandos draugus.


Ketvirtadienį 29-ą gimtadienį minintis Edgaras Ulanovas visą ketvirtą kėlinį stebėjo nuo atsarginių suolo ir iš viso aikštėje praleido vos 14 minučių. Per jas puolėjas iš Lietuvos spėjo pelnyti 7 taškus (2/2 dvitaškių, 1/2 tritaškių) bei atkovoti ir perimti po 1 kamuolį.

Nors statistika – neįspūdinga, E. Ulanovui tai buvo rezultatyviausios rungtynės Eurolygoje per pastaruosius tris mėnesius.

Ypač blankus ketvirtadienį buvo Nando De Colo – „Fenerbahče“ puolimo vedlys sukrapštė vos 2 taškus.

Šeimininkai vertėsi be savo lyderio Jordano Loydo, turkams nepadėjo Bobby Dixonas.

„Crvena Zvezda“: Johnny O'Bryantas 17 (10 atk. kam.), Ognjenas Dobričius 12 (4 per. kam.), Dejanas Davidovacas 11, Quino Colomas 10;

„Fenerbahče“: Dyshawnas Pierre'as ir Lorenzo Brownas – po 13, Marko Guduričius 11 (8 atk. kam.), Janas Vesely ir Danilo Barthelis – po 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)