Nors krepšininkas labai norėtų padėti Lietuvos rinktinei olimpinėje atrankoje Venesueloje, dėl kontrakto draudimo subtilybių - nelaimės atveju jis bijo sužlugdyti savo svajonę.

„Nenoriu rizikuoti savo gyvenimu bei svajonėmis ir visa tai prarasti per 2-3 savaites. Aš labai noriu būti rinktinėje ir treneris mane supranta. Noriu treniruotis ir dirbti su geriausiais krepšininkais. Kas būtų, jeigu kas nors nutiktų? Kas pasirašys sutartį su manimi? Kam reikia traumuotų krepšininkų? Niekam. Jonas Mačiulis buvo patekęs į panašią bėdą, kai patyrė sunkią traumą, o Milano „Armani Jeans“ nepratęsė su juo sutarties“, - lenkų žurnalistui sakė D. Motiejūnas.

Be to, puolėjas stačia galva į NBA pulti neketina.

„Nėra garantijų, kad 100 proc. po sezono žaisiu NBA. „Rockets“ komandai pasakiau: jei nematote manęs ekipoje, nenoriu būti tuo, kuris tik sėdi ant suolo. Jau geriau žaisčiau stipriame Eurolygos klube ir ten priimčiau iššūkius. Jie sakė, kad mato mane savo planuose, tačiau turėsiu įrodyti, ko esu vertas“, - D. Motiejūno žodžius cituoja Krepsinis.net

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)