Trečiadienį prieš tiesioginį skrydį iš Kauno į Boloniją surengtoje treniruotėje „Žalgirio“ arenoje su „Žalgiris TV“ apie būsimas rungtynes bendravo gynėjas Tomas Dimša.

„Visi labai laukiame ir nekantraujame. Sezono pradžia, norisi žaisti. Tikrai visi laukiame, bandysime atiduoti viską, ką galime, kad pasiektume pirmą pergalę“, – sakė žalgirietis.

Nors „Žalgirį“ palikęs Ignas Brazdeikis persikėlė į Pirėjo „Olympiakos“, T. Dimša teigia, kad gynėjų komandai nepritrūks.

„Su Ignu dažnai vienas kitą keisdavome, aikštėje retai kada būdavome kartu. Bet gynėjų mums tikrai netrūksta. Išlaikome didelį intensyvumą tiek treniruotėse, tiek rungtynėse. Nė vienas nežaidžia per daug, ir tai yra didelis pliusas. Manau, tuo ir naudosimės, kiekvienas žaidėjas turi per savo atkarpą atiduoti viską“, – dėstė T. Dimša.

Kalbėdamas apie pirmąjį varžovą, jis išskyrė „Virtus“ greitą puolimą.

„Jie yra pakeitę trenerį, žaidžia šiek tiek kitaip nei praėjusiame sezone, pavyzdžiui, kitaip išnaudojamas Marco Belinelli, tapęs starto penketo krepšininku. Jis – labai pavojingas, taip pat yra naujokų, daug patyrusių žaidėjų. Tai – labai gerai į greitą puolimą bėganti komanda. Svarbiausia bus jį sustabdyti, patiems vengti klaidų“, – vertino T. Dimša.

Kauno „Žalgirio“ ir Boloniojos „Virtus“ rungtynės prasidės ketvirtadienį, 21.30 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją