25-erių lietuviui gydytojai jau leido treniruotis kartu su su Hjustono „Rockets“ komandos draugais, tačiau kontaktinio krepšinio jam žaisti dar negalima. Vis tik pats lietuvis jaučia, kad sugrįžimas – jau ne už kalnų.

„Noriu padėkoti Jums už visas žinutes ir palaikymą visą laiką! Ačiū, kad nepamirštat! Viskas bus gerai! Skaičiuoju dienas“, – feisbuke sirgaliams dėkojo ir tuo pačiu juos ramino D. Motiejūnas.

Kol Lietuvos rinktinės narys gydosi sunkią traumą, „Rockets“ nusprendė nerizikuoti ir nepratęsė su juo sutartis. Pasirašyti naują kontraktą abi pusės galės nuo liepos 1 dienos, kai D-Mo taps apribotuoju laisvuoju agentu.

Praėjusį sezoną 213 cm ūgio krepšininkas per 71 mačą aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 29 minutes, per kurias pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šiemet mūsiškio indėlio „raketoms“ kaip reikiant trūksta – Kevino McHale'o auklėtiniai per 11 mačų iškovojo vos 4 pergales ir Vakarų konferencijoje žengia tik vienuolikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)