Tuo tarpu Denverio „Nuggets“ ekipą papildys JAV olimpinės rinktinės narys Andre Iguodala.

Andrew Bynumas ir Jasonas Richardsas užsivilks Filadelfijos „76ers“ marškinėlius, o Aarronas Afflalo, Alas Harringtonas, ir Nikola Vučevičius taps „Magic“ ekipos nariais. Orlando klubas taip pat gaus pirmuosius minėtųjų komandų naujokų biržos šaukimus.

Ispanijos rinktinės lyderis Pau Gasolis liks „Lakers“ klube.

211 centimetrų ūgio 26-erių metų vidurio puolėjas D. Howardas „Magic“ komandoje rungtyniavo pastaruosius aštuonerius metus.

Vienas geriausių NBA lygos aukštaūgių D. Howardas „Lakers“ klube prisijungs prie tokių žaidėjų, kaip NBA lygos superžvaigždė Kobe Bryantas, Ispanijos rinktinės lyderis P. Gasolis, ekscentrišku elgesiu garsėjantis Meta World Peace ir Los Andželo komandą neseniai papildęs atakų organizatorius iš Kanados Steve'as Nashas.

NBA krepšinio specialistai tokį penketą vadina šiuo metu geriausiu lygoje. Prieš jį nublanksta net LeBrono Jameso ir Dwyane'o Wade'o vedamas Majamio „Heat“ klubas ar Oklahomos „Thunder“ komanda su Kevinu Durantu.

Naujas NBA sezonas prasidės spalio 30-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)