„Instagram“ tinkle prieš porą savaičių jis jau rašė, kad yra pasiilgęs žaidimo Italijoje, o dabar pasidalino dar vienu keistoku sakiniu.

Savo profilyje jis patalpino nuotrauką, kurioje matoma Hjustono „Rockets“ gynėjo Erico Gordono citata apie žaidimą.

„Aš tiesiog nebesimėgauju krepšiniu ir tai nervina. Net ir tais momentais, kai sužaidžiu geras rungtynes. Kai kurių vaikinų mes tiesiog neišnaudojame reikiama kryptimi“, – teigė E. Gordonas.

D. Suttonas prie šios nuotraukos parašė, kad „jaučiasi lygiai taip pat“.

Dominique Sutton

Po slogaus „Ryto“ mačo su „Lietkabeliu“ strategas Dainius Adomaitis neslėpė nusivylimo dėl prasto Dominique'o Suttono žaidimo, kuris neužsidirbo nė vieno naudingumo balo, o jo +/- rodiklis buvo prasčiausias komandoje (-26).

„Nežinau, kokios problemos, psichologinės ar kitokios. Kalbamės su juo individualiai, žiūrime video, aiškiname. Jis turi savo reikalų už aikštės ribų, išeina toks mišinys“, – atsiduso treneris, nepatikslinęs, kokios negandos kamuoja puolėją.

Tą vakarą pelnė vos 5 taškus (1/2 dvit., 0/3 trit., 3/4 baud. met.) ir rungtynes baigė su nuliniu naudingumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)