„Ne pačios geriausios rungtynės, bet geriau negraži pergalė nei gražus pralaimėjimas. Įspėjau komandą, kad bus sunku. Praeityje ne kartą teko žaisti su Virginijaus Šeškaus komandomis, o tai buvo vienos iš rungtynių, kai jis primeta savo žaidimą. Šįkart jis vos nelaimėjo“, – sakė K. Maksvytis.

Šiame mače „Žalgiris“ prarado Luką Lekavičių, kuris trečiojo kėlinio pradžioje susiėmė už liemens ir rungtynių tęsti nebegalėjo. Gerų žinių dėl įžaidėjo būklės K. Maksvytis neturėjo.

„Neramu dėl Lekavičiaus. Gydytojai pasakys, kas jam nutiko. Žinome tik tiek, kad jis negalėjo tęsti rungtynių. Šiandien negalavimus jautė ir Kevarriusas Hayesas, todėl įsijungti į žaidimą jam buvo nelengva“, – kalbėjo treneris.

Strategas pasidžiaugė tuo, kad mačo pabaigoje lyderio vaidmens ėmėsi Tomas Dimša.

„Reikia paminėti Tomo žaidimą, rungtynių gale puolime laikėmės tik ant jo. Po ilgesnės pertraukos gerai į žaidimą šiandien įsijungė ir Mantas Kalnietis“, – sakė K. Maksvytis.

Tuo metu V. Šeškus apgailestavo dėl auklėtinių nuovargio.

„Turiu nukelti kepurę prieš savo žaidėjus, kurie prieš „Žalgirį“ žaidė po 34 minutes. Rungtynių pabaigoje tai turėjo įtakos, nuovargis padarė daug“, – sakė V. Šeškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)