„Iškovojome pergalę, tačiau ne viskas pabaigta, turėsime laimėti ir atsakomąjį mačą Kaune. Džiaugiuosi, kad komanda sureagavo rimtai, nežaidėme „katės ir pelės“ žaidimo. Rotacija yra šiek tiek aptrupėjusi, bet visi gavo savo vaidmenis“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Treneris patvirtino, kad Alytuje jo auklėtiniai naudojosi varžovų priekinės linijos sprangomis ir būtent žaidimas po krepšiu perlaužė rungtynes „Žalgirio“ naudai, o kalbėdamas apie varžovus K. Maksvytis pripažino spindėjusio „Wolves“ naujoko Jeffery Tayloro klasę.

„Ar Tayloras savo lygiu tiktų „Žalgiriui“? Jeigu „Barcelona“ nepaėme, o paėmė „Vilkai“, nežinau... (šypsosi). Juokas juokais, bet taip, kaip jis žaidė šiame mače, vaizdas buvo toks, kad mums jis tikrai tiktų“, – sakė strategas.

Ant parketo šiame mače grįžo mėnesį dėl traumos nerungtyniavęs Lukas Lekavičius, tačiau įžaidėjas ir vėl susižeidė sužaidęs vos 8 minutes. Traumas gydosi ir Dovydas Giedraitis bei Tyleris Cavanaugh, o K. Maksvytis neslepia, kad „Žalgiris“ dairosi pastiprinimo.

„Lukui kažkas atsitiko, tikiuosi, kad ne tas pats ir nestipriai. Giedraitis turėtų grįžti kitose rungtynėse, o Cavanaugh problemos tęsiasi – gydome jį bei stipriai dairomės žaidėjų turguje. Konkrečių vardų šiuo metu neturime. Atsiveria Eurolygos langas po kitų rungtynių. Sausio mėnesis mums labai svarbus, nes žaisime su savo lentynės kaimynais“, – kalbėjo treneris.

Tuo metu „Wolves“ vairininkas Rimas Kurtinaitis pripažino, kad ant parketo susitiko dvi skirtingo lygio komandos, o paklaustas apie sezono tikslus prisiminė novelę.

„Galiu pasakyti atvirai, kad šiandien aikštelėje buvo skirtingo lygio komandos. Žaidėme su Eurolygos komanda, kuri žaidžia gerą sezoną.

Kokį sezono tikslą klubo vadovai įvardija mums? Yra tokia novelė, kurioje vyras su žmona nugyveno šimtą metų ir nė karto nepasakė vienas kitam „aš tave myliu“, nes jie abu tai žinojo. Yra tokių dalykų, kurių mes garsiai neįvardiname, tačiau juos žinome. Su naujais žaidėjais ar be jų, mes žinome link kur einame ir ko norime.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)