D. Rose’ą ir dar du jo draugus – Randallą Hamptoną ir Ryaną Alleną (jaunesnįjį NBA veterano Tony Alleno brolį) – išprievartavimu apkaltino 30-metė moteris, iš trijulės reikalavusi 21,5 mln. JAV dolerių kompensacijos.

Jos teigimu, dar 2013-aisiais tuometinis Čikagos „Bulls“ žaidėjas D. Rose’as kartu su draugais ją apsvaigino narkotinėmis medžiagomis bei alkoholiu ir prievartavo paties krepšininko išnuomotuose apartamentuose Beverli Hilse.

Visgi išklausę visų parodymų trečiadienį Los Andželo federaliniame teisme prisiekusieji priėmė verdiktą, palankų kaltintiesiems.

Visų trijų vyrų gynyba neneigė, kad vėliau skandalu virtęs vakarėlis vyko, tačiau tvirtina, kad sekso su jais norėjo pati moteris. Jų advokatai įrodė, kad moteris yra melagė, ašaromis bandžiusi savo pusėn patraukti prisiekusiuosius, jog galėtų iš NBA žvaigždės pasipelnyti.

Jų teigimu, moteris buvo itin pikta, kai D. Rose'as su ja išsiskyrė, todėl ji krepšininką bandė pakišti su viltimi išpešti naudos.

Tuo metu kaltintojos advokatas vyrus pavadino „seksualiniais iškrypėliais“, kurie susimokė grupiniam išprievartavimui, kuomet moteris buvo girta ir nesugebanti pritarti seksui.

„Buvo labai svarbu įrodyti, kad aš nepadariau nieko, kuo buvau kaltintas, net jeigu dėl to teko ir pasidalinti itin privačiomis mano asmeninio gyvenimo detalėmis, – pasibaigus teismui kalbėjo D. Rose'as.

– Esu dėkingas, kad prisiekusieji suprato ir sutiko su manimi. Šią patirti išgyvenau itin jautriai, bet jau esu pasirengęs ją pamiršti ir susikoncentruoti ties savo šeima bei karjera.“

NBA žvaigždei kartu su dviem draugais teisme teko atskleisti visas intymias įvykio detales: kokiomis pozomis vyrai su moterimi mylėjosi greta baseino, kokie vibratoriai buvo naudojami sekso žaidimų metu ir netgi pasakyti, kur buvo išmesti panaudoti prezervatyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)