„Ar D. Collinsas turės atsisveikinti su „Žalgiriu“? Neįsivaizduoju. Kalbėsime su treneriu (Aleksandru Trifunovičiumi – DELFI), kalbėsime su klubu ir žiūrėsime, kokia iš tikrųjų yra padėtis. Dabar neturiu ką komentuoti – paprasčiausiai nežinau, kas vyksta, nes nebendravau su „Žalgirio“ atstovais. Jeigu reikės, pats atvyksiu į Kauną“, – sakė E. Diamantopoulas.

Primename, kad D. Collinsas likus dienai iki trečiadienio Eurolygos rungtynių išvykoje su Maskvos CSKA ekipa buvo išsiųstas iš Rusijos atgal į Lietuvą.

„Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas šį sprendimą portalui „kaunodiena.lt“ pakomentavo taip: „D. Collinsas psichologiškai palūžo, neatlaikęs komandos pralaimėjimų serijos ir, pasidavęs provokacijoms, prarado motyvaciją žaidimui. Amerikiečiui skiriame laiko atsigauti nuo krepšinio ir pirmiausia apmąstyti savo nesėkmes aikštelėje. Po rungtynių su CSKA komanda grįžę į Kauną, spręsime D. Collinso likimą.“

Ketvirtadienį „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis išsamiau paaiškinti situacijos dar negalėjo.

„Tik ką parvažiavau, todėl nieko naujo pasakyti negaliu. Susirinksime visi ir spręsime. Aš manau, kad jis (D. Collinsas – DELFI) neatlaikė įtampos. Ką tai reiškia? Negaliu nieko komentuoti“, – lakoniškas buvo V. Masalskis.

Ketverias rungtynes šiame Eurolygos sezone sužaidęs D. Collinsas per mačą vidutiniškai rinkdavo po 4,5 taško ir atlikdavo 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją