„Knicks“ komanda namuose „Nets“ krepšininkams nepaliko vilčių – pergalė iškovota 116:98 (27:27, 22:21, 39:27, 28:23).

Puolėjas iš Lietuvos ant parketo šį sykį praleido 12 min. – žaidė ketvirtajame kėlinyje. Tai – dvigubai daugiau laiko, nei treneris jam skyrė debiutinėse rungtynėse su „Rockets“ (6 min.).

Per šį trenerio Jeffo Hornaceko skirtą laiką Mindaugas suspėjo surinkti 7 taškus – pataikė abu mestus dvitaškius, 1 iš 2 tritaškių, vieną kamuolį perėmė, 3 kartus suklydo ir sykį prasižengė.

Pažymėtina, kad didžiąją dalį savo taškų M. Kuzminskas pelnė susitikimui visiškai priartėjus prie pabaigos – per paskutinę paskutinę mačo minutę lietuvis įdėjo į krepšį ir pataikė iš toli.

Prieš tai lietuvis pasižymėjo efektingu prasiveržimu po krepšiu, palikęs įspūdį ir mačo komentatoriui.

Lygiai tiek pat taškų – 7 – Mindaugas pelnė ir susitikime su Hjustono ekipa. Tąsyk jis ant parketo taip pat pasirodė antroje mačo pusėje.

„Nets“ klubo sudėtyje esantis E. Mockevičius ir vėl nepakilo nuo suolo – trenerio pasitikėjimo lietuvis ikisezoninėse rungtynėse kol kas nesulaukia.

„Knicks“ komanda šiose rungtynėse vertėsi be teismų duris varstančio Derricko Rose‘o ir Joakimo Noah.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 15 taškų surinkęs Carmelo Anthony. 14 taškų prie pergalės pridėjo Chassonas Randle‘as, po 12 – Kristapas Porzingis, Maurice‘as Ndouras ir Willy Hernangomezas.

„Nets“ gretose pasižymėjo 15 taškų surinkęw Anthony Bennettas, 13 taškų pelnė Seanas Kilpatrickas.

Kitą mačą „Knicks“ žais spalio 11 d. – susitiks su Vašingtono „Wizards“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)