27-erių 206 cm ūgio taikliarankis puolėjas 2016 metais buvo pakviestas NBA naujokų biržoje 16 šaukimu, tačiau įsitvirtinti stipriausioje planetos lygoje nesugebėjo.

Per šį laikotarpį ispanas pakeitė net šešias komandas. Praėjusį sezoną krepšininkas praleido Toronto „Raptors“ ekipoje, kur per 15 minučių pavyko rinkti po 2,9 taško.

J. Hernangomezas su Ispanijos rinktine prieš metus tapo Europos čempionu, o pirmenybių finale sukratė 27 taškus, pataikydamas 7 tritaškius iš 9. Bendri puolėjo čempionato vidurkiai siekė 12,8 (38,8 trit.) taško ir 5 atkovotus kamuolius.

Įdomu tai, kad atgal į Europą patraukė ir Juancho brolis Willy, tačiau jis sudarė sutartį su „Barcelona“. Katalonai viliojo ir Juancho, tačiau derybas sunkino tai, kad pastarojo agentas Igoris Crespo taip pat atstovauja Nikola Mirotičiui, kuriam nepavyko taikiai išsiskirti su „Barcelona“.

Šią vasarą J. Hernangomezas taptų dešimtuoju „Panathinaikos“ naujoku, tarp kurių tokie vardai kaip Kostas Sloukas, Luca Vildoza, Matthiasas Lessortas ir kiti. Komandos spalvas artėjantį sezoną turėtų ir toliau ginti lietuvis Marius Grigonis, o Atėnų žvaigždyną į pergales bandys vesti Erginas Atamanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją