„Jo žaidimas lengvas: gali pataikyti iš toli, puikiai žaidžia greitajame puolime, dalinasi kamuoliu ir yra protingas žaidėjas. Aišku, jam dar reikės adaptuotis prie NBA žaidimo stiliaus, bet manau, kad sirgaliams jis patiks ir jie norės matyti jį aikštėje“, – apie lietuvį žiniasklaidos atstovams savaitgalį pasakojo Ph. Jacksonas, o jam pritariamai linksėjo ir treneris Jeffas Hornacekas, ir generalinis direktorius Steve'as Millsas.

Visgi NBA televizijos eteryje „Knicks“ pokyčius komentavę analitikai, analizuodami komandos sudėtį, pamiršo M. Kuzminską ne tik paminėti, bet net ir įtraukti į 12 žaidėjų sąrašą. Nepaisant fakto, kad mūsiškis vasarą su Niujorko ekipos vadovais pasirašė garantuotą dvejų metų ir 6 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Krepšinis.lt primena, kad kiekvienas klubas prieš sezono startą savo gretose gali turėti po 15 žaidėjų, o 13 iš jų galima registruoti kiekviename mače.

Dar vienas NBA nesusipratimas dėl Mindaugo Kuzminsko

Tiesa, tai ne pirmas nesusipratimas: vos tik pasirašęs sutartį mūsiškis oficialioje NBA svetainėje buvo pavadintas žaidėju, atvykusiu iš Sovietų Sąjungos. Visgi kilus pasipiktinimui, lyga klaidą ištaisė.

M. Kuzminskas su „Knicks“ marškinėliais debiutuos už dviejų savaičių – spalio 5 d. 3 val. Lietuvos laiku Hjustone laukia išbandymas prieš „Rockets“ ekipą. Iš viso Niujorko komanda žais šešis draugiškus mačus, iš kurių dar du suplanuoti prieš „Nets“.

O štai oficialaus Kūzės debiuto laukiama ne prieš bet ką, o prieš NBA čempionę Klivlando „Cavaliers“ komandą. Rungtynės Lietuvos laiku prasidės spalio 26 d. 3 val.

Galbūt Mindaugo žaidimas privers NBA pasaulį atkreipti dėmesį ir į šį lietuvį?

An exclusive look at the #Knicks in the weight room @WestPoint_USMA pres. by @SAPSports. #KnicksCamp pic.twitter.com/DU1N5xtYXa
— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) September 28, 2016


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)