Tiek pirmose, tiek antrose rungtynėse D. Saboniui gali tekti žaisti prieš lietuvius. „Real“ ekipoje ir kitą sezoną rungtyniaus Jonas Mačiulis, o „Barcelona“ klubas aktyviai prie komandos vairo kviečia Šarūną Jasikevičių.

Nors J. Mačiulis oficialiai dar nepratęsė kontrakto su „Real“, neabejojama, kad abi pusės jau pasiekė susitarimą.

Tuo metu Ispanijos žiniasklaidoje jau buvo pranešama, kad Š. Jasikevičius jau paliko Kauno „Žalgirį“ ir stojo prie „Barcelona“ vairo. Visgi kiek vėliau Šaro tėvas Linas Krepšinis.lt sakė, jog jo sūnus kol kas dar neturi jokių sutarčių.

„Kaip gali klubas vykstant finalui paslapčiomis tartis su nauju treneriu. Juk dar yra etika, padorumas. Iš tikrųjų buvo taip: aš pats nuvežiau Šarūną su Ž. Ilgausku iš Kauno į Vilnių, ir jie išskrido į Aberdyną žaisti golfo“, – praėjusią savaitę Krepšinis.lt sakė 40-mečio specialisto tėvas.

Praėjusiais metais „Real“ Madride priėmė Bostono „Celtics“ komandą. Tuo metu „Barcelona“ paskutinį kartą prieš NBA ekipą žaidė 2012-aisiais, kuomet jėgas išmėgino su Dalaso „Mavericks“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)