22 metų 192 cm ūgio žaidėjas jau anksčiau buvo sakęs, jog žaidimas „Vyčio“ komandoje jam leistų vėl pakilti į aukščiausią krepšinio lygį. „Tai man būtų gera proga reabilituotis, pajusti žaidimo skonį ir atgauti jėgas“, – teigė Dovydas Redikas.

Savo užsidegimą D. Redikas demonstravo kontrolinių „Vyčio“ rungtynių metu. Visose jų gynėjas buvo ekipos vedlys bei rinko vidutiniškai po 22,3 taško.

D. Redikas yra puikiai pažįstamas visiems krepšinio sirgaliams: per savo karjerą jis yra atstovavęs Vilniaus „Perlo“ ir „Lietuvos ryto“ klubams, Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, Rygos „Barons“ bei Jekabpilio „Jekabpils“ ekipoms.

Su Jono Valančiūno kartos rinktine D. Redikas taip pat yra iškovojo tris aukso medalius Europos jaunimo čempionatuose ir sykį puošėsi aukščiausios prabos medaliu planetos pirmenybėse.

Praėjusį sezoną gynėjas žibėjo Latvijos pirmenybėse, kur per 31 minutę pelnydavo po 15 taškų, atkovodavo po 5,3 kamuolio bei atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo. Visgi kaimyninėje šalyje D. Redikas neužsibuvo ir lydimas skandalų sugrįžo į Lietuvą.

„Vytis“ NKL sezoną pradės šiandien, spalio 1 d., kai susitiks su „Palangos“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)