Žaidimo vadžias iš savo rankų Aleksandro Kesaro auklėtiniai jau nuo pirmųjų minučių ir po pirmojo kėlinio jau turėjo 16 taškų deficitą, kuris toliau augo su kiekvienu kėliniu.

Pekino ekipai siautėti puolime padėjo ir gana kiaura „Golden Stars“ gynyba – D-Mo kartu su komandos draugais į savo krepšį vien per tris ketvirčius praleido 94 taškus!

Situacija kardinaliai pasikeitė tik paskutiniame kėlinyje, tačiau jį laimėjusi net 35:20 Lietuvos rinktinės nario ekipa vis tiek išsigelbėti jau nebesugebėjo.

27-erių D. Motiejūnas mačą pradėjo sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio, o nuo jo pakilęs aikštelėje praleido 36 minutes. Per šį laiką 27-erių lietuvis surinko 13 taškų, atkovojo 8, prarado 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus pažeidė taisykles.

Šįkart mūsiškio taikiklis buvo kiek išsiderinęs. Jeigu D-Mo iš dviejų taškų zonos realizavo 5 metimus iš 7, tai visi 4 tolimai šūviai skriejo pro šalį, o ir metant baudas ranka drebėjo – tikslą pasiekė tik 3 bandymai iš 7.

Šandongo komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo net ir sėkmingas Ty Lawsono pasirodymas. Iš NBA lygos kartu su lietuviu į Kiniją persikėlęs amerikietis per 35 minutes pelnė 32 taškus, pataikęs 5 tritaškius iš 9. Verta pažymėti, kad visus juos buvęs žalgirietis surinko per tris kėlinius.

Už Donatą rezultatyvesnis dar buvo ir 27 taškus įmetęs Dingas Yanyuhangas, o nugalėtojų gretose labiausiai išsiskyrė Shavlikas Randolphas (39 tšk., 16 atk. kam., 5 rez. perd.), Zaidas Abbaasas (21 tšk.), Wangas Zhengas (15 tšk.) ir Stephonas Marbury (14 tšk., 11 rez. perd.).

Jonas Kazlauskas

Antrą pergalę nuskynė Guangdongo „Southern Tigers“ (2/0) klubas, kuriam vadovauja Jonas Kazlauskas, į savo štabą pasikvietęs dar su tautiečius – asistentu dirbantį Rolandą Jarutį ir fizinio rengimo specialistą Sigitą Kavaliauską.

„Lietuviškoji“ komanda savų žiūrovų akivaizdoje 105:94 (28:24, 22:19, 27:26, 28:25) palaužė Guangdžou „Longlions“ (1/1) ekipos pasipriešinimą.

Į pergalę nugalėtojus vedė Yi Jianlianas, pelnęs 29 taškus ir po krepšiais sugriebęs net 16 atšokusių kamuolių. Jam geriausiai talkino po 19 taškų pridėję Andrew Nicholsonas (10 atk. kam.) ir Zhou Pengas bei 18 surinkęs Edwinas Jacksonas.

Kitoje barikadų pusėje ryškiausiai spindėjo Kyle'as Foggas, įmetęs 28 taškus, ir 20 bei 16 pridėję Chenas YingJunas bei Zhengas Zhunas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)