Prieš pastarąjį sezoną sunkusis krašto puolėjas tapo Los Andželo „Clippers“ komandos nariu, tačiau svarbesnio vaidmens kolektyve nevaidino. NBA rungtynėse ant parketo jis vidutiniškai praleisdavo po 14,3 min., pelnė po 5,7 taško ir atkovojo po 3,9 atšokusio kamuolio.

Los Andželo klubas su J. Smithu atsisveikino po mainų, kurių metų iš Hjustono klubo gavo neįvardijamą pinigų sumą bei teises į amerikeitį Maarty Leuneną ir ukrainietį Sergejų Liščiuką.

J. Smithas Hjustono ekipoje rungtyniavo antrojoje praėjusio sezono dalyje ir vidutiniškai rinko po 12 taškų bei 6 atkovotus kamuolius.

Anksčiau krepšininkas yra vilkėjęs Detroito „Pistons“ ir Atlantos „Hawks“ marškinėlius.

Kada į aikštelę galės sugrįžti D. Motiejūnas, kol kas nėra aišku. Nors pats puolėjas neseniai teigė, kad tai turėtų nutikti artimiausiu metu, Hjustono klubo analitiko Jonathano Feigeno tvirtinimu, lietuvis rungtyniauti dar negalės mažiausiai savaitę.

„Viskas, ką gali padaryti klubas, tai stengtis sustiprinti jo kūną ir laukti progreso. Nieko daugiau prognozuoti kol kas nėra įmanoma“, – pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)