Kai sezono metu „Rockets“ lietuvį baudos aikštelėje stumdė Tyleris Hansbroughas ir Zachas Randolphas, jis prarado vietą starto penkete ir likus 10 dvikovų iki reguliaraus sezono pabaigos ją užėmė raumeningesnis Gregas Smithas.

Kai „Rockets“ sezonas baigėsi, 22-ejų metų D. Motiejūnas tris dienas ilsėjosi ir tuomet kibo į darbą, šį kartą – treniruočių salėje augindamas raumenis.

„Pagrindinis tikslas, kurį bandome jam tai įkalti į galvą, yra įgauti jėgos ir svorio, kad jis galėtų kovoti baudos aikštelėje ir grumtis dėl kamuolių, – teigė fizinio rengimo treneris Mermuysas. – Jam reikia jėgos ir galios jo kojose. Kol kas jis atliko puikų darbą – priaugo apie puspenkto kilogramo“.

„Nuo ko man ilsėtis? Sezonas nebuvo intensyvus. Praėjus trims dienoms po sezono jau buvau treniruoklių salėje. Daugiau nei mėnesį treniravausi kiekvieną dieną išskyrus sekmadienius. Mačiau, ko man trūksta, ko reikia siekti. Ties tuo labiausiai dirbau pasibaigus sezonui – kad gaučiau daugiau minučių aikštėje kitą sezoną“.

D. Motiejūnui ketina apsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius Europos čempionate Slovėnijoje.

„Nekantrauju pamatyti, kaip bus nacionalinėje rinktinėje“, – teigė D. Motiejūnas. – Turėsiu galimybę rungtyniauti su vaikinais, prieš kuriuos žaidžiau NBA lygoje. Nekantrauju ten nuvykti ir žaisti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)