Antradienį lietuviui gydytojai pagaliau leido vaikščioti ir vairuoti automobilį.

„Jaučiuosi puikiai. Esu laimingas, kad galiu būti čia, šalia savo komandos draugų. Pasiilgau jų. Džiaugiuosi, kad pagaliau išlipau iš lovos ir išėjau iš savo namų“, – geros nuotaikos nestokojo D. Motiejūnas.

Krepšininkas pradėjo atlikti lengvus reabilitacinius pratimus. Be krepšinio jis bus priverstas praleisti 2–3 mėnesius. „Vakar ir šiandien atlikau tempimo pratimus ir keletą kitų smulkių pratimų. Pastarąsias dvejas savaites praktiškai visą laiką praleidau lovoje, tad kol kas atlieku tik labai lengvus pratimus“, – pripažino D. Motiejūnas.

Matydamas lietuvį „Rockets“ arenos koridoriuose džiaugėsi Hjustono ekipos lyderis Jamesas Hardenas, kuris taip pat pripažino, kad pasiilgo savo komandos draugo. „Smagu jį čia matyti, – teigė J. Hardenas. – Panašu, kad jis geros nuotaikos. Smagu, kad jis yra kartu su mumis. Mes išties jo pasiilgome.“

„Rockets“ pirmajame atkrintamųjų varžybų etape serijos rezultatu 4:1 nugalėjo Dalaso „Mavericks“. Vakarų konferencijos pusfinalyje Hjustono klubas susitiks su Los Andželo „Clippers“ ir San Antonijaus „Spurs“ poros laimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)