Rimantas Kaukėnas dėl peties traumos vis dar žaisti negalėjo, o Darjušas Lavrinovičius sužibėjo naudingu žaidimu, nors daug taškų ir nepelnė.

36-erių „Brolis“ per 22 minutes įmetė 9 taškus (3/5 dvit., 3/4 baud. met.), atkovojo 6 ir prarado 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atliko bloką, gavo 2 pražangas ir 4 išprovokavo bei surinko 16 naudingumo balų.

Į pergalę „Grissin Bon“ vedė po 16 taškų surinkę Pietro Aradori ir Amedeo Della Valle, o varžovų gretose išsiskyrė 14 įmetęs Peytonas Siva ir po 13 pridėję Micah Downsas bei Bobby Jonesas.

Kitame mače Kapo D‘Orlando „Betaland“ (4/8) krepšininkai namuose 69:72 (19:23, 11:22, 25:15, 14:12) pralaimėjo Pezaro „Consultinvest“ (4/8) komandą. Tiesa, suklupusiai ekipai padėti negalėjo rezultatyviausias jos žaidėjas Simas Jasaitis, kuris turi problemų su kojos raumenimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją