Kandidatų sąraše serbų specialistas neatrado vietos gerą sportinę formą šį sezoną demonstravusiam Mariupolio „Azovmaš“ klubo aukštaūgiui Miroslavui Raduljicai.

Vis tik kai kuriuose žiniasklaidos šaltiniuose užsimenama, kad tarp trenerio ir žaidėjo yra kilęs kivirčas, o todėl D. Ivkovičius ir nesiruošia į rinktinę kviesti šio „centro“.

Serbijos rinktinės kandidatų sąrašas:

Nenadas Krstičius, Milošas Teodosičius, Nemanja Bjelica, Raško Katičius, Vladimiras Štimacas, Vladimiras Lučičius, Dejanas Musli, Stefanas Markovičius, Vasilije Mičičius, Nemanja Nedovičius, Vladimiras Micovas, Bogdanas Bogdanovičius, Danilo Andušičius, Novica Veličkovičius, Zoranas Ercegas, Milanas Mačvanas, Duško Savanovičius, Nemanja Dangubičius, Stefanas Birčevičius ir Djorde Gagičius.

Primename, kad Serbijos rinktinė varžysis B grupėje kartu su Lietuva, Juodkalnija, Makedonija, Bosnija - Hercegovina ir Latvija.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)