„Baigėsi mano kontraktas ir dėl asmeninių priežasčių nusprendžiau priimti tokį sprendimą“, - teigė D. Gabalytė. – Pabandžiau, o dabar daugiau laiko noriu skirti savo šeimai. Linkiu didelės sėkmės visai „Kibirkšties-VIČI“ komandai. Šį sezoną surinktos merginos labai draugiškos, komandoje atmosfera puiki ir tikiu, kad šį sezoną Vilniaus krepšininkės sėkmingai pasirodytos ne tik šalies čempionate, tačiau ir Eurolygoje. Labai to norėčiau ir linkiu“.

D. Gabalytė šį sezoną aikštėje pasirodė 6 Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) rungtynėse ir vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 5 taškus, atkovodavo po 3 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

32-ejų metų 182 cm ūgio žaidėja per savo karjerą yra vilkėjusi „Liberty“ (NCAA), MarijampolėsArvi“, Klaipėdos „Lemminkainen“, Vilniaus TEO ir Rygos TTT (Latvija) komandų marškinėlius.

2008-ais metais D. Gabalytė tapo naudingiausia LMKL čempionato žaidėja, o 2009 ir 2011 metais žaidė Lietuvos nacionalinėje moterų komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)