„Nuo pat dvikovos pradžios vyrai kovėsi agresyviai ir buvo tiesiog užsivedę. Agresyvumas tiek gynyboje, tiek puolime bei kovingumas lėmė šią mūsų itin džiugią pergalę. Prie pergalės faktorių galime priskirti ir tai, kad šiandien mums gerai sekėsi pataikyti iš toli – tikslą pasiekė net 14 iš 24 mestų tritaškių. Manau, kad ši pergalė yra išties pelnyta, kadangi didžiąją rungtynių dalį būtent mes buvome priekyje ir kontroliavome situaciją. Vyrai kovėsi užtikrintai“, - kalbėjo D. Adomaitis.

Jis pabrėžė, kad pergalės skonis dvigubai saldesnis, kadangi patiesta Stambulo „Galatasaray" ekipa, kuri šį sezoną savo aikštėje iki rungtynių su „Neptūnu“ nebuvo nė karto suklupusi.

„Juk „Galatasaray“ neslepia ambicijų iškovoti Europos taurę ir vėl sugrįžti į prestižiškiausią Senojo žemyno turnyrą – Eurolygą. Taigi, laimėjome prieš labai pajėgią komandą. Geromis nuotaikomis grįžtame į Klaipėdą“, - pridūrė „Neptūno“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)