2003-2008 metais lietuvis dirbo Jekaterinburgo UMMC moterų krepšinio klube, o nuo 2008-ųjų darbavosi vyrų Maskvos „Dinamo“ komandoje. E. Kandratavičius yra biomedicinos mokslų daktaras.

Treneris tapo jau penktuoju lietuviu CSKA klube. Ekipos vyriausiuoju treneriu dirba Jonas Kazlauskas, jam talkina skautas Benas Matkevičius, o kitą sezoną komandoje rungtyniaus Ramūnas Šiškauskas ir Darjušas Lavrinovičius.

„Nors niekada neteko dirbti su E. Kandratavičiumi, esu gerai susipažinęs su jo profesine patirtimi ir rezultatais. Atsižvelgęs ir į daugybę teigiamų rekomendacijų, manau, kad jis yra geriausias fizinio rengimo treneris, kokį mes tik galėjome gauti. Pastaraisiais metais jis dirbo Lietuvos rinktinėje. Prisiminkite praėjusį pasaulio čempionatą: buvo rungtynių, kuriose komanda atsilikdavo 15-17 taškų ir kaip sugebėdavo padidinti tempą, bėgti, kaip trypė Serbijos rinktinę“, – būsimą kolegą gyrė J. Kazlauskas.

„CSKA – vienas iš geriausių ir stipriausių klubų Europoje. Darbas tokiame klube – didelis įvertinimas specialistui, todėl man labai malonus toks vyriausiojo trenerio pasirinkimas. Noriu visas savo žinias, įgytas per 11 metų mokslo ir 15 metų fizinio rengimo trenerio karjeros, pritaikyti komandoje, padėti jai siekti gerų rezultatų“, – cituojamas E. Kandratavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją